Danmarks største udvalg af køletasker!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Køleboks til bil

En elektrisk køleboks er et must have på de lange køreture i sommervarmen. Bliv kølet ned med kolde drikkevarer og stil sulten med friske sandwich fra dit eget mobile køleskab. Se vores store udvalg af kølebokse til bilen her på siden.
Bestseller
Outwell Fulmar 20l - Køleboks
Spar
10%
Fri fragt
Petromax Petromax Cool Box 50 L. Sand - Køleboks
Fri fragt
Petromax Cool Box 50 Litre Olive - Køleboks
Fri fragt
Petromax Petromax Cool Box 25 L. Olive - Køleboks

Friske madpakker og kolde drikke på bilturen


Skal du på en lang biltur i Danmark? Eller på en kør-selv-ferie til Italien? Så er det vigtigt med en køleboks, der kan forsyne dig med kolde drikkevarer og friske madpakker hele turen. Her er en elektrisk køleboks et godt valg, fordi du nemt kan tilslutte den strøm i bilen, og så holder den dine mad- og drikkevarer kolde hele køreturen. Med en elektrisk køleboks behøver du derfor ikke bekymre dig om, hvornår køleelementerne mon tør op, og ikke køler længere.

En ekstra bonus ved at have sin eget lille "køleskab" med i bilen er, at du kan spare mange penge på fastfood ved at fylde køletasken med mad, der kan mætte hele familien i mange timer.

Vi har et stort udvalg af elektriske kølebokse til bilen, som har mange forskellige specifikationer og størrelser. Derfor gælder det for dig om, at finde den rette til dit behov og dine ønsker.

Vidste du at nogle elektriske kølebokse også kan holde madvarer varme eller holde dine dybfrosne varer frosne til du når frem til sommerhuset eller feriehytten.