Danmarks største udvalg af køletasker!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Køletaske til skole

Skal dit barn have en kold madpakke med i skole, så kan en køletaske være en god ide. Du kan her på siden se vores udvalg af køletasker, som vi mener egner sig godt til at holde madpakker kolde i løbet af dagen.

Køletaske der holder madpakken kold i løbet af dagen


Vi har her på siden samlet vores udvalg af køletasker, der har den rette størrelse til at opbevare og holde dit barns madpakke kold i løbet af dagen inden det er spisepause i skolen. I vores sortimentet finder du køletasker til både drenge og piger i forskellige farver, mønstre og former. Du finder køletasker der er ensfarvede, firkantede,

køletasker der er enkle og ensfarvede, nogle der har seje mønstre, nogle der er firkantede køletasker, samt andre typer. Du finder blandt andet en køletaske med et sejt mønster af monster, køletasker med militær print samt køletasker med smarte og farverige designs.

Måden køletaskerne fungerer er, at du ligger køletasken ud i fryseren natten over. Om morgenen inden dit barn tager i skole ligger du madpakken i den kolde køletaske, hvorefter madpakken holder sig kold indtil barnet skal spise.

Når du køber en køletaske til skolen på koeletaske.dk får du automatisk 365 dages fuld returret samt billig fragt.