Danmarks største udvalg af køletasker!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Køleboks med 230v

En køleboks, der kan køre på 230v, er en praktisk og energieffektiv løsning til at holde dine fødevarer og drikkevarer kolde. Disse kølebokse fungerer ved at tilslutte dem til en stikkontakt, hvilket giver dig mulighed for at bruge dem hjemme eller på campingpladsen. Med en køleboks, der kan køre på 230v, kan du opbevare dine varer ved en lav temperatur, uanset hvor du befinder dig.
Fri fragt
Outwell Arctic Chill 40 - Køleboks
Fri fragt
Outwell Ecolux 24 Light Grey 12v/230v - Køleboks
Spar
12%
Fri fragt
Outwell Arctic Frost 55 - Køleboks
DKK 5.599,95
DKK 4.927,95
På lager
Spar
8%
Fri fragt
Outwell Ecolux 35 Light Grey 12v/230v - Køleboks

Køleboks velegnet til at tage med i bilen eller campingvognen


På siden finder du forskellige typer af kølebokse såsom kompressordrevet, men følles for dem alle er at de kan tilsluttes et 230 volt strømstik.En køletaske med et 230 volt strømstik kan bruges mange steder, da køleboksen kan sættes til alle almindelige strømstik i huset, campingvognen eller nyere biler.

230 volt køletasker er gode at anvende hvis du skal opbevare og køle madvarer og drikkelse over en længere tidsperiode uden at undgå det tør op undervejs. Det kunne eksempelvis være hvis familien skal på bilferie, så er det praktisk at tage en køleboks med, så I har kolde sodavand og friske madpakker til den lange køretur. På campingferie kan kølebokse med 230 volt også fungere som et lille køleskab, der skaber ekstra med plads til at køle madvarer og drikkelse.

Se vores udvalg og køb en køleboks med 230 volt strømstik på koeletaske.dk i dag, hvor du samtidig får 365 dages fuld returret.