Danmarks største udvalg af køletasker!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Uco Eco Utility Spork 2-pack For-lush - Bestik

Vi er glade for at præsentere vores nye ECO Spork, der er lavet af genanvendt polypropylenmateriale. Denne klassiske Utility Spork er designet til at vare i mange år og tilbyder en 3-i-1-funktionalitet til madlavning. ECO Spork er opvaskemaskine- og mikrobølgesovnssikker, og den er også FDA-godkendt til fødevaresikkerhed. Vi er stolte af at sige, at den er fri for BPA og ftalater og leveres med en livstidsgaranti. Du får to sporks i denne pakke, der er nem at hænge op på en peggable card-emballage.

Pris: 73,95 DKK
På fjernlager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Uco Eco Utility Spork 2-pack For-lush - Bestik

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye ECO Spork, der er lavet af genanvendt polypropylen-materiale. Denne klassiske Utility Spork er blevet forstærket og vil kunne levere sin 3-i-1 funktion i mange år fremover.

ECO Spork har mange fantastiske funktioner, herunder fødevarekontaktgodkendt genanvendt polypropylen, et 3-i-1 design med en dedikeret gaffel og ske samt en takket gaffelkant til at skære med. Den har også et stabelbart og sammenklappeligt design med en elastisk snor til at sikre en stak, tørre osv. Den kan tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn, er FDA-fødevaresikker, fri for BPA og ftalater og kommer med en livstidsgaranti. Den leveres i en emballage med et hængende kort.

Specifikationerne for ECO Spork er som følger: varenummeret er F-SP-UT-ECO-2PK, den er lavet af genanvendt polypropylen, vejer 0,6 oz og måler 7" x 1,3" x 0,75". Den har en livstidsgaranti, og der er 6 stk. i en indre pakke og 48 stk. i en overordnet pakke. Emballagen vejer 1,4 oz og måler 2,2" x 9" og kommer i en hængende kort emballage.


SKUF-SP-UT-ECO-2PK-FOR
EAN0054269004194
BrandUCO
VaretypeBestik
Brand -> VaretypeUCO -> Bestik
Varetype -> BrandBestik -> UCO

Andre kiggede også på
Kupilka Spork 205, bla - Bestik
Spar
8%
Kupilka Cutlery, I Ask brun
DKK 138,95
DKK 127,95
På lager
Spar
20%
Light My Fire Spork Kit Titanium Mis - Bestik

Har du spørgsmål til varen?