Termomadkasse

Smarte termomadkasser der fungere helt uden strømforsyning til opbevaring af varm eller kold mad.
Utrolig velegnet til at medbringe aftensmaden til frokost, til børnene, på arbejdet eller med på udendørsturen.
Yummii Yummii Termo Boks M - 500 ml madkasse
Vi anbefaler:

Yummii Yummii Termo Boks M - 500 ml madkasse
Snup maden med på farten med den lækre termo madkasse fra Yummii Yummi. Den holder din mad ved den rette temperatur i flere timer. Så du der er ikke nogle begrænsninger for hvad du kan tage med dig.
DKK 279,00

Madkasser med indbygget termo


Det er slut med plasticbøtter og microbølgeovn, for at kunne varme din frokost op. Disse geniale termomadkasser gør det nemt, at opvarme resterne fra aftensmaden.
De er med indbygget termo, så de kan både holde dit eller dit barns mad varm eller kold i flere timer, og kan spises direkte fra madkassen. Termomadkassen kan holde maden varm i op til 4-6 timer og kold i op til 8 timer.
Så uanset om det er aftensmaden eller morgenmaden der medbringes, er den perfekt til dette.

Madkasserne er produceret med en vakuum isolerings teknologi, så du kan altid være sikker på at den maksimale temperatur tilbageholdes.

Alle madkasserne er BPA-fri og har en lang levetid.


Anvendelse til opbevaring af mad


Når man putter maden i termomadkassen, er det vigtigt at maden er over 60 grader og helst så tæt på kogepunktet som muligt.
Temperaturen vil hurtigt falde til de ca. 40 grader i løbet af 3-6 timer, alt afhængig af forskellige faktorer, såsom vejr, og om maden er fast eller flydende.


Hvis du har nogle spørgsmål nogen af vores produkter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@koeletaske.dk eller via chatten til højre. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.
Vi leverer som normalt. Pas på hinanden!