Køleelementer til køletasker og kølebokse

Kølelementer eller fryselementer - kært barn har mange navne. De praktiske små hjælpere holder din madpakke, drikkevarer, dåser, vinflasker eller medicin kølig på stranden, skovturen eller campingturen.

  Fryseelement til køletaske eller køleboks


  Køleelementer er en enkel og populær metode til nedkøling, som har været brugt i mange år, og som bare virker! Med køleelementer eller fryselementer undgår du nemt og enkelt slatne madpakker og lunkne drikkevarer, når du er på farten. De kan bruges igen og igen og er smarte, hvis du er på cykeltur, telttur eller på udflugt uden et køleskab i nærheden. For at få den bedste effekt af kølelementerne har du brug for en god køletaske eller køleboks, som du finder et stort udvalg af til alle formål her på siden.

  Hvilken størrelse køleelement, skal jeg vælge?
  Vores udvalg af køletasker og kølebokse kommer i mange størrelser og udgaver. Det er vigtigt, at du har nok køleelementer i din køletaske til at dine mad- og drikkevarer kan holde sig kølige i mange timer. Hvor mange køleelementer, du har brug for kommer an på, hvilke fødevarer der er pakket, og hvor længe, du vil holde dem kølige. Hvis du har fyldt køleboksen med vandflasker og dåsesodavand, er det ikke fødevarer, der kan fordærve og gøre dig syg, hvis ikke de er kølige nok - det er kan dog være træls med lunkne sodavand en kold sommerdag. Hvis du til gengæld har fyldt køleboksen med råt kød og kartoffelsalat til grillaftenen, vil det være en god idé at være på den sikre side og være sikker på, at du har fyldt nok fryseelementer i køleboksen. Læg altid både køleelementer i bunden og øverst i køletasken.

  Skal man altid bruge køleelementer i køletasker?
  Nej, er det korte svar. Her på siden har vi også et stort udvalg af kølebokse, som kan sluttes til strøm i bilen eller på campingpladsen. Vi har også smarte køletasker med gel i siderne, som er perfekte til at holde børnenes madpakker kølige i skolen helt uden brug af køleelementer.
  Vi leverer som normalt. Pas på hinanden!