Danmarks største udvalg af køletasker!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Køleboks med frys

Her på siden finder du vores udvalg af kølebokse, der kan fryse helt ned til -18 grader. En køleboks med frys er den perfekte løsning til at opbevare mad og drikkevarer på farten, når du har brug for at holde både kolde og frosne varer friske. Disse kølebokse er perfekte til længere campingture, roadtrips og andre eventyr, hvor du har brug for at have friske varer med.
Fri fragt
Outwell Arctic Chill 40 - Køleboks
Spar
12%
Fri fragt
Outwell Arctic Frost 55 - Køleboks
DKK 5.599,95
DKK 4.927,95
På lager
Køleboks med frys kan bruges i forskellige situationer som blandt andet på campingferie eller bilferie. Køleboksen kan eksempelvis på campingferien bruges, som en fryser til at opbevare frostvarer eller is.

Fordelen ved en køleboks med frys er, at den både kører på termoelektrisk køling via 12V strømstik og 230V strømstik, hvor køleboksen anvender en kompressor. Det gør det muligt, at tilslutte køleboksen til et cigaretstik i eksempelvis bilen og et almindeligt strømstik.

Når du køber en køleboks med frys på koeletaske.dk får du automatisk 365 dages fuld returret samt billig fragt. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige køletasker og kølebokse og find der der passer til dine ønsker og behov.